BOOKING

For Booking Information, please contact Chrisoula Papalexi

Η Χρυσούλα είναι η οικοδέσποινα που θα θέλατε να βρείτε σε κάθε ξενοδοχείο. Φροντίζει τους επισκέπτες της με χαμόγελο και ασχολείται η ίδια προσωπικά με την ετοιμασία και το σερβίρισμα του πρωινού που την έκανε διάσημη.
 

contact Chrisoula !

Γειά σας ! Είμαι η Χρυσούλα, η "ψυχή" του ξενοδοχείου.

Θα χαρώ να σας δώ στο Γαλαξίδι, μια πανέμορφη αρχαία πολιτεία στο Κορινθιακό Κόλπο, πολύ κοντά στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών. Μιλάω Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά & Γαλλικά. Το ξενοδοχείο μου βρίσκεται σε ένα ήσυχο μέρος στο κέντρο του Γαλαξειδίου. Είναι ένα καπετανόσπιτο του 19ου αιώνα, με μια ειδυλλιακή αυλή.Με τα χρόνια, το ξενοδοχείο έχει κερδίσει μια εξαιρετική διεθνή φήμη. Έχω συνηθίσει να καλωσορίζω επισκέπτες από όλο τον κόσμο ! Το ξενοδοχείο διαθέτει μονόκλινα, δίκλινα & τρίκλινα δωμάτια, μια μεγάλη σουίτα, καθώς και δωμάτια με κουζίνα για 4 - 5 άτομα.

Στην ανθισμένη αυλή του ξενοδοχείου, θα σας προσφέρω ένα πλούσιο και αξέχαστο πρωινό που έχω ετοιμάσει η ίδια με τοπικά προϊόντα.

 

3 REASONS TO BOOK DIRECT !

1. Welcome drink and local delicacy

2. Best price guarantee

3. Late check out or early check in - (upon availability)

 

Hotel GANIMEDE, 20 Nik. Gourgouri str, 33052 GALAXIDI, GREECE

Tel: +30 6937 154567    Tel: +30 22650 41328

(Η κλήση είναι δωρεάν για Viber  χρήστες)   

E-mail: info@ganimede.gr

Web: www.ganimede.gr

Skype: Chrisoula.papalexi

 

 

NATIONAL GREEK TOURISM ORGANIZATION

MHTE: 1354K011A0070500

TAXI & CAR RENTAL SERVISES

Μαρμελάδα κεράσι στη κουζίνα της Χρυσούλας

1.200 γραμμάρια κεράσι καθαρισμένο
750 γραμμάρια ζάχαρη
3. κ.σ. χυμό λεμόνι
Ξύσμα απο μισό λεμόνι

Εκτελεση

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα κεράσια από τα κουκούτσια. Τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα με το ξύσμα και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα να μην κολλήσει. Μετά απο 5 λεπτά βρασμού ρίχνουμε την ζάχαρη. Αφήνουμε την μαρμελάδα μας να βράσει σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς.Τοποθετούμε ωστόσο το θερμόμετρο. Μολις το θερμόμετρο πιάσει τους 104 βαθμούς η μαρμελάδα μας είναι έτοιμη. Εαν θέλουμε την πολτοποιούμε με το μίξερ .
Την τοποθετούμε σε αποστειρωμένα βάζα και την διατηρούμε σε δροσερό μέρος ή στο ψυγείο.

 

Είναι μαγικό να ονειρεύεσαι !

 

 

 

 

Maps & roads

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zI5Kdmc2iEG8.kHqf1e7qqvaI&hl=en_US

https://www.google.com/maps/@38.3895041,22.357092,14z?hl=en